nederlands
Deze website wordt wereldwijd veel bekeken en lokt wel degelijk veel correcte kopers doch jammer genoeg ook mensen die veulens of paarden vastleggen en die nadien nooit komen afhalen, meestal zonder een voorschot betaald te hebben. Om te vermijden dat u het slachtoffer wordt van wanpraktijken, suggereren we u geheel vrijblijvend, bij het afsluiten van de koop een contract af te sluiten (in twee exemplaren, gedateerd en ondertekend door zowel koper als verkoper) waarin onder andere de volgende clausule voorzien wordt:
De koop wordt afgesloten onder de dubbele opschortende voorwaarde van enerzijds betaling van een voorschot van [bedrag] € (bv. 20 % van de prijs) uiterlijk op [datum] en anderzijds het afhalen van het paard met contante betaling van het saldo uiterlijk op [datum]. Bij gebreke te voldoen aan deze twee voorwaarden gaat de koop niet door en komt het betaalde voorschot definitief toe aan de verkoper.
Advertenties op deze site:  
Trekpaarden te koop Materiaal te koop Gevraagd / Gezocht


U kan zelf gratis advertenties toevoegen op deze pagina nadat u bent ingelogd, klik hier. Zoekertjes blijven 8 weken online.

Trekpaarden te koop


Bruinschimmel merrie

Nina van de Kerkeveldhoeve
jument °2010
Bruinschimmel merrie te koop

Conny uit de Rampert
jument °2010
Te koop getuigde vosmerrie

Donna van de oud-strijder
jument °2005
Merrieveulen

Sunnyh van 't "Hof Hoegensteen"
jument °2017
Hengst jaarling

Isidore van Wienenhof
étalon °2016
Marc van 't Meestershof

Marc van 't Meestershof
étalon °2017
hengstveulen

Cries van Heukelom
étalon °2017
blauwschimmel// gris

Belle Van De Hulstelaerhoeve
jument °2003
blauwschimmel/gris

Joline Van De Hutselaereshoeve
jument °2009